Balıkesir'in Bayırlı-Sındırgı ilçesinde bugün sabaha karşı 4.6 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre, depremin saati 01:06:41 TSI olarak kaydedildi. Depremin derinliği ise 11.6 kilometre olarak açıklandı.
Deprem Bölgede Korku Yaratırken, Herhangi Bir Can Kaybı Bildirilmedi
İlk belirlemelere göre, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinin Bayırlı bölgesinde hissedilen deprem, çevre yerleşim bölgelerinde de duyuldu. Ancak şu an itibariyle herhangi bir can kaybı veya büyük çapta hasar bildirilmedi.
Depremin ardından Kandilli Rasathanesi, bölgedeki vatandaşları olası artçı sarsıntılar konusunda uyardı. Depremi yaşayan bölge halkı, ani sarsıntının ardından evlerinden dışarı çıkarken, yetkililerden gelen bilgilere göre olumsuz bir durumla karşılaşılmadı.





