İnegöl'de hamama gelen kadının kredi kartını çalarak yaklaşık 7 bin TL harcama yaptığı iddia edilen 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklandı.

Hamamdaki Dolaptan Kredi Kartını Çaldılar

Olay, Oylat Kaplıcaları’nda bulunan bir hamamda meydana geldi.

İddiaya göre hamama gelen Z.B. (30), cüzdanını dolaba bırakarak kapağını kapattı. Bir süre sonra dolapların bulunduğu bölgeye gelen şüpheliler Hüsne G. (38) ile T.A. (53), kadına ait kredi kartını çaldı.

Farklı Noktalarda Harcama Yaptılar

Şüphelilerin çaldıkları kredi kartıyla çeşitli noktalarda harcama yaptığı öğrenildi.

Kartından yaklaşık 7 bin TL çekildiğini fark eden kadın, durumu Jandarma ekiplerine bildirerek şikayetçi oldu.

Güvenlik Kameralarıyla Yakalandılar

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntüleri ve yapılan incelemeler sonucunda iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

1 Şüpheli Tutuklandı

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Hüsne G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, T.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Devlet okulunda eğitim alan anaokulu öğrenciler doğal yaşam eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor!
Devlet okulunda eğitim alan anaokulu öğrenciler doğal yaşam eğitimi ile geleceğe hazırlanıyor!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA