İnegöl Mesudiye Mahallesi'nde Korkutan Yangın: 70 Yaşındaki Kadın Ağır Yaralı
İnegöl Mesudiye Mahallesi'nde Korkutan Yangın: 70 Yaşındaki Kadın Ağır Yaralı
İçeriği Görüntüle

İnegöl’de 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği özel bir gösteriyle kutlandı. “Komşu Köyün Delisi” adlı tiyatro oyunu, sanatseverlerle buluştu.

İnegöl’de Dünya Tiyatrolar Günü Sahneyle Kutlandı! “Komşu Köyün Delisi” Yoğun İlgi Gördü (2)

Gösteri, İnegöl’de kültür ve sanat etkinliklerinin düzenlendiği Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Oyunculuk performansları ve sahne kurgusuyla dikkat çeken oyun, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi.

İnegöl’de Dünya Tiyatrolar Günü Sahneyle Kutlandı! “Komşu Köyün Delisi” Yoğun İlgi Gördü (4)

Gösteriyi İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de izledi. Salonu dolduran tiyatroseverler, oyun boyunca oyunculara alkışlarla eşlik etti.

İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 21’inci oyunu olarak sahnelenen “Komşu Köyün Delisi”, Üstün Dökmen tarafından yazıldı, yönetmenliğini ise Volkan Derman üstlendi. İki perdelik komedi türündeki oyun, 30 kişilik ekip tarafından sahneye taşındı.

İnegöl’de Dünya Tiyatrolar Günü Sahneyle Kutlandı! “Komşu Köyün Delisi” Yoğun İlgi Gördü (3)

Gösterinin ardından Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında sahnede kutlama programı gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı ve günün anlam ve önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmanın ardından tiyatro ekibi için hazırlanan pasta sahneye getirildi. Oyuncular ve teknik ekip birlikte pasta keserken, izleyiciler kutlamaya alkışlarla eşlik etti.

Kaynak: Bülten