İnegöl’de 4 Temmuz 2026 Cumartesi günü kesici değişim çalışmaları nedeniyle Akhisar, Huzur ve Şehitler mahallelerinin bazı bölümlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisinin saat 13.00’te başlayarak 16.00’ya kadar sürmesi planlanıyor.

Elektrik kesintisi üç saat sürecek

İlgili dağıtım şirketinin duyurusuna göre kesinti, elektrik şebekesinde yapılacak kesici değişim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek.

Çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması halinde bölgelere daha erken elektrik verilebileceği belirtildi.

Akhisar Mahallesi’nde etkilenecek bölgeler

Akhisar Mahallesi’nde Bursa Karayolu ile Lodos Sokak’ın bazı bölümleri planlı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Huzur Mahallesi’nde çok sayıda sokak etkilenecek

Huzur Mahallesi’nde kesintinin uygulanacağı bölgeler arasında 20. Yavuz Selim, Orkide, Selimiye, Ihlamur, Ulusoy, Kardelen, Köknar, Gül, Karahan, Lale, Okul, BOTAŞ, Mustafa Kemal Atatürk, Bursa Karayolu, Bahçeli Evler, Aktan, Papatya, Akasya, Fatih Sultan Mehmet ve Çakır sokakları bulunuyor.

Kesintiden ayrıca 3, 4, 6, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 43, 44, 45, 46, 50, 51, 52, 54, 56, 60, 61, 62, 63, 68, 69 ve 70. sokakların bazı bölümleri etkilenecek.

Şehitler Mahallesi de kesinti kapsamında

Şehitler Mahallesi’nin bazı bölümlerinde de aynı saatler arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Etkilenecek cadde ve sokaklara ilişkin ayrıntılı listenin ilgili elektrik dağıtım şirketinin resmi kanallarından duyurulduğu bildirildi.

Vatandaşlara tedbir çağrısı

Yetkililer, elektrikli cihazların zarar görmemesi için kesinti öncesinde gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Çalışmalar sırasında elektriklerin belirtilen saatten önce veya sonra verilebileceği, bu nedenle şebekenin her an enerjili olabileceği uyarısında bulunuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ