19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İnegöl’de kurumlar arası futbol müsabakası düzenlendi.
İnegöl’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 15 Mayıs’ta düzenlenen kurumlar arası futbol müsabakasıyla başladı. Protokol üyelerinin aktif katılım gösterdiği maçta, hem spor hem de centilmenlik ön plandaydı.
Müsabakada Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, İnegöl Belediyesi Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İnegöl Kafkasspor Başkanı Sedat Yavuz ve İnegölspor Başkanı Abdurrahman Maksutlar da sahaya çıkarak yeteneklerini sergiledi.
İnegölspor Başkanı Maksutlar ile Kafkasspor Başkanı Yavuz’un rakip olarak sahada yer alması ise izleyenlere renkli anlar yaşattı. Müsabaka boyunca centilmence bir mücadele sergilenirken, kahkahalar ve dostluk mesajları organizasyona damga vurdu.
Tribünlerden de ilgi gören karşılaşma, kurumlar arası iletişimi güçlendiren ve 19 Mayıs coşkusunu sporla buluşturan anlamlı bir etkinlik olarak takdir topladı.