Alınan bilgiye göre, yaklaşık 2 aydan beri taciz olayına maruz kalan 6 ayrı kişi İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikâyette bulundu. Alınan ifadelerin ardından robot resmi çıkarılan tacizci, emniyet ekipleri tarafından aranmaya başlandı.

13 Mayıs Pazar günü Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri taciz olayının yaşandığı Turgutalp Mahallesine gitti. Mahalle üzerindeki bir güvenlik kamerasını inceleyen emniyet ekipleri taciz olayına karışan kişiyi tam olarak tespit etti.

Yapılan başarılı bir çalışmanın ardından güvenlik kamerasına takılan K.V isimli genç kısa sürede gözaltına alındı. İlçe genelinde yaklaşık 30 ayrı kişiyi taciz ettiği iddia edilen K.V"yi yakalamak için emniyet ekiplerinin ilçe genelindeki 60 ayrı güvenlik kamerasını incelediği öğrenildi.

Gözaltına alındıktan sonra emniyete getirilen K.V, taciz olayına maruz kalan kişiler tarafından teşhis edilmesinin ardından harekete geçen emniyet ekipleri tacizci K.V"yi tutuklanması talebi ile adliyeye sevk etti.

Adliyeye getirilen K.V için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, K.V"nin gece ve gündüzleri tenha sokaklarda tek başına yürüyen kadınları taciz ettiği öğrenildi.