Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi

İnegöl'ün Parlayan Yıldızları

78 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, İnegöl Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ana yemek, balık ve tatlı dallarında üstün başarılar elde ettiler. Bu kategorilerde kazanılan 3 altın ve 3 gümüş madalya, İnegöl'ün gastronomi alanındaki yeteneklerini tüm dünyaya gösterdi.

Kazanılan her bir madalya, öğrencilerin mutfak sanatlarındaki ustalığını  simgeliyor. Bu başarılar, öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun çalışmalarının ve adanmışlığının bir sonucu olarak görülüyor.

 İnegöl Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin  Uluslararası İstanbul Gastronomi Günlerinde elde ettiği bu başarı, Türkiye'nin gastronomi alanındaki yükselen potansiyelini gözler önüne seriyor.

Geleceğin Şefleri

Bu başarılar, İnegöl'ün gastronomi alanında yetiştirdiği genç yeteneklerin uluslararası düzeyde rekabet edebilecek kapasitede olduğunu kanıtlıyor. Öğrencilerimizin ve emeği geçen öğretmenlerimizin bu uluslararası başarısı, gelecekte daha fazla başarının habercisi oluyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ;

İnegöl Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin  Uluslararası İstanbul Gastronomi Günlerinde elde ettiği bu başarıdan dolayı okul yöneticileri ve ödül alan öğrencileri Gastro İnegöl'de ağırlayıp tebrik etti

Editör: Umut Gökdaş