Süper Amatör küme B grubunda mücadele eden İnegöl Mobilya Kurtuluşspor, basın sözcüsü Mert Çevik'in liderliğinde Mudanyaspor karşısında 2-0'lık net bir galibiyet elde etti. Bu zafer, takımın "50. Yıl Hedef Şampiyonluk" mottosuna ulaşma yolunda büyük bir adım oldu.

BUÜ İnegöl Meslek Yüksekokulu’nda Turnuva Heyecanı: Şampiyon Belli Oldu! BUÜ İnegöl Meslek Yüksekokulu’nda Turnuva Heyecanı: Şampiyon Belli Oldu!

Karşılaşmanın Detayları

İnegöl Mobilya Kurtuluşspor, soğuk ve rüzgarlı hava koşullarına rağmen, forvet oyuncusu Yakup'un 66. dakikada attığı golle öne geçti. Takım, Ömer Çalışkan'ın attığı golle maçı 2-0 kazanarak, oyunun kontrolünü hiç elden bırakmadı.

"50. Yıl Hedef Şampiyonluk" Mottosu

"O maçtan da güzel bir galibiyet alıp '50. YIL HEDEF ŞAMPİYONLUK' mottomuza ulaşmak için üstüne koya koya devam etmek istiyoruz." - Mert Çevik, Basın Sözcüsü

Takımın basın sözcüsü Mert Çevik, takımın galibiyetlerinin yanı sıra, mücadele ruhunu ve her oyuncunun takıma katkısını özellikle vurguladı.

Gelecek Maçlara Hazırlık

İnegöl Mobilya Kurtuluşspor, Bademlispor'un ligden çekilmesi nedeniyle önümüzdeki hafta maç yapmayacak. Takım, iki hafta sonra oynanacak Alanyurtspor maçının hazırlıklarına odaklanacak.

Editör: Abdullah Argun