İnegöl Kurşunlu Köyü'nde yer alan İstiklal İlkokulu'nda, öğrencilerle birlikte geçirilen hem keyifli hem de mücadele dolu bir günün ardından duygu dolu anlar yaşandı. Etkinlik kapsamında çocuklarla bir araya gelen yetişkinler, çocukların hayatları boyunca karşılaşacakları zorluklarla başa çıkmaları için onları teşvik edici mesajlar verdi. "Hayatlarınızdaki mücadeleler hep böyle keyifli geçsin çocuklar" sözleriyle, yaşanılan güzel günün ardından çocuklara moral verildi ve onların gelecekteki başarıları için en iyi dilekler iletildi. Bu özel günde, İstiklal İlkokulu'ndaki çocukların neşesi ve mücadele azmi, gelecek nesiller için umut verici bir tablo çizdi.

Konu hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel :
"Onlar eğlendi hep eğlendik, mutlu olduk... Bu gün Kurşunlu İstiklal İlkokulundaydık...
Okul müdürü Deniz Çevik, müdür yardımcısı Fatih Mavuş , İstiklal İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin misafiriydik... Çocuklar adına bu keyifli gün için antrenör ve uzman arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum...
Okul ziyaretlerimiz ve eğlenceli etkinliklerimiz, yıl boyunca devam edecek. Çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Fırat Çelik