Ekrem Kemaloğlu adlı okuyucumuz gönderdiği mesajında; "Yeni yılda toplu ulaşıma yapılan zammın geri çekilmesi yönünde itirazda bulunmak istiyorum. Bunun için belediyeye şikayet mesajı yazdım. Bu zam geri alınmalıdır.

İSTANBUL 2,60 TL

"Sayın Başkanım. Toplu taşıma ile ilgili iki soru sormak istiyorum. İlk olarak toplu ulaşım ile ilgili yapılan zam hakkında biz İnegöl vatandaşlarını bilgilendirebilir misiniz bu zamlar hangi kriterlere göre belirleniyor? İlçemiz ile Büyükşehirleri kıyasladığımızda, Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma ücreti ( besleme hat ücreti tam 2.70 kuruş ve yolculuk süresi ortalama 40 dakika) İstanbul toplu taşıma ucreti tam 2.60 ve bu şehirlerin otobüsleri
hem il hemde büyükşehir olmasından dolayı daha uzun yol giderek ulaşım hizmeti sunarken biz İnegöl vatandaşları olarak hem ilçe hemde daha kısa mesafe hizmeti sunan belediye otobüslerine neden daha fazla ücret (3.10 kuruş) ödüyoruz?"

KISA MESAFEDE DAHA AZ ÖDEMELİYİZ

"İkinci olarak Buyukşehirde otobüsler arasında yapılan aktarma esnasında daha az ücret ödeniyor fakat bizde neden otobüsler arasında aktarma yaparken aynı ücreti tekrar ödüyoruz?" diye sordu.

Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı... Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı...

SİZ DE HABER HATTIMIZI ARAYABİLİRSİNİZ

İnegöl'ün haber hattı: 715 30 57... Mail adresimiz: [email protected]

Bizi arayın, İnegöl'ün haberi olsun.

Haber hattımızda, şehrimizle alakalı tüm şikayet, talep ve görüşleri gündeme getiriyoruz.