İnegöl Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında çevre duyarlılığıyla eğitimi birleştiren özel bir kampanya başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen atık pil toplama yarışmasında öğrenciler, öğretmenleri adına yarışarak hem çevreye katkı sağlayacak hem de çeşitli ödüller kazanma şansı elde edecek.

“Öğretmenime teşekkürüm, doğaya katkımla ölçülür”

“Öğretmenime teşekkürüm, doğaya katkımla ölçülür” sloganıyla düzenlenen kampanya, 6 Kasım itibarıyla başladı ve 21 Kasım’a kadar sürecek. Bu süre içinde öğrenciler, öğretmenleri adına atık pil toplayacak. Yarışmada en fazla atık pil toplayan sınıfların öğretmenlerine birinciye tablet, ikinciye akıllı saat, üçüncüye ise bluetooth kulaklık hediye edilecek.

Ayrıca birinci olan sınıfın öğrencilerine de öğretmenleriyle birlikte Gastro İnegöl Restoranı’nda yemek ikram edilecek. Kampanya ile hem çevre bilinci oluşturulması hem de öğrencilerin öğretmenlerine anlamlı bir armağan sunması amaçlanıyor.

Temsilcimiz Sultan Su İnegölspor, Elazığ’da Yıkıldı
Temsilcimiz Sultan Su İnegölspor, Elazığ’da Yıkıldı
İçeriği Görüntüle

İnegöl Belediyesi'nden Öğretmenler Günü Kampanyası

Katılım ve başvuru detayları

Atık Pil Kampanyası’na katılmak isteyen sınıflar, topladıkları pilleri teslim etmek için İnegöl Belediyesi 153 Çözüm Merkezi’ni arayarak başvuruda bulunabilecek. Belediye ekipleri, atık pilleri okul veya evlerden teslim alacak.

İnegöl Belediyesi, kampanya aracılığıyla hem çevreye zarar veren atık pillerin toplanmasını hem de Öğretmenler Günü’nün farkındalık dolu bir etkinlikle kutlanmasını hedefliyor.

Kaynak: BÜLTEN