İnegöl Belediyesi, şehirde sadece fiziksel yatırımlara değil, aynı zamanda bireysel gelişime de katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenecek “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri, eğitimciler, akademisyenler ve öğrenme sürecine ilgi duyan herkes için önemli bir fırsat sunuyor.
21 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek seminerde, Ceren Güner Moghaddam öğretimde hikayeleştirme tekniğinin en etkili kullanım yöntemlerini paylaşacak. Katılımcılar, anlatıyı güçlü bir öğrenme aracı haline getirmenin yollarını keşfederken, interaktif uygulamalar ve gerçek hayattan örneklerle bu tekniği daha iyi kavrayacak.

Kimler Katılmalı?
İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, seminere özellikle öğretmenler, akademisyenler, eğitmenler, anlatıcılar, liderler, projelerinde etki yaratmak isteyenler ve öğrencilerin katılması gerektiği belirtildi. Hikayeleştirmenin eğitimde nasıl devrim niteliğinde bir yöntem olduğu ve öğrenmeyi nasıl kalıcı hale getirdiği bu seminerde ayrıntılarıyla ele alınacak.
Eğitim dünyasında fark yaratmak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir etkinlik olan “Öğretimde Hikayeleştirme” semineri, katılımcılara ilham verici bir deneyim sunacak.




