Haber merkezimize gelen bilgilere göre: İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görevli Hekim Ö.Ö. ve sekreterinin, hastalara yönelik uyguladıkları iddia edilen rencide edici tutumlarından dolayı bir çok şikayet geliyor. Muayene için gelen hastalara karşı sözlü şiddet uyguladıkları ve küçük düşürücü muamelede bulundukları iddia edilen bu iki personel, İnegöl'de bulunan hastaların tepkisine sebep oluyor.

 Hekim Ö.Ö. hakkında daha önce de birden fazla şikayet alındığına dair iddialar var. Özellikle, hastalara rencide edici davranışları ve sözlü şiddet uyguladığı iddiaları, hastaların tepkisini çekti ve söz konusu hekimin tercih edilmemesine neden olmaya başladı.

Dişhastanesi1

Haber merkezimize ulaşan ihbarlar; hastaların, sadece Hekim Ö.Ö.'den değil, aynı zamanda onun sekreterinden de muzdarip olduğunu belirtiyor. Gelen hastalara küçük düşürücü muamelede bulunduğu iddia edilen sekreterin davranışları da hastalar arasında büyük bir rahatsızlık yaratıyor.

Hastalar, yaşadıkları olumsuzlukları  ve şikayetleri hastane yönetimi ve ilgili kurumlara iletiyorlar. Hasta hakları ve sağlık hizmetlerinde etik standartların korunması, bu tür vakaların takibi ve önlenmesi için büyük önem taşıyor.

Hekim Ö.Ö. ve sekreterinin iddia edilen davranışları, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin itibarını zedeliyor.

Editör: Haber Merkezi