İmider Atlas Spor, serinin ilk maçında deplasmanda elde ettiği 70-60'lık galibiyetle avantajı ele geçirdi. Ancak ikinci maçta 59-62'lik skorla yenilgiye uğrayarak seride 1-1'lik eşitliği sağladı. Final maçı, takımın kritik anlardaki performansı ve son saniyelerdeki üstün oyunu ile taraftarlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Serinin belirleyici maçında İmider Atlas, ilk yarıyı 15 sayı farkla önde tamamlamayı başardı. Ancak maçın özellikle son periyodunda rakibine üstünlüğü kaptıran takım, maçın bitimine 10 saniye kala 52-52'lik eşitliği sağladı. Maçın son saniyelerinde 54-52 öne geçerek galibiyeti elde eden İmider Atlas, finalin kapısını araladı.

“Çok zorlu bir seri sonunda son saniye topuyla finale yükselen taraf olmaktan çok mutluluk duyuyoruz. Final serisi daha da zor olacak ama bizi hiç bir maçta yalnız bırakmayan taraftar desteğimizle şampiyonluğa uzanacağımıza inanıyorum. Tüm oyuncu ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum.”

İmider Atlas ve Midi Kız Takımının Çifte Başarısı

Aynı gün içinde Midi Kız takımının da Bursa Kolejlileri 2-0 mağlup ederek grubunda avantajlı bir konuma gelmesi, kulübün genç takımlarındaki başarısını gözler önüne serdi.

Editör: Umut Gökdaş