İmamdan 'telefon' isyanı! "Kıldırmıyorum namazı, gidin ya!"
İmamdan 'telefon' isyanı! "Kıldırmıyorum namazı, gidin ya!"
İçeriği Görüntüle

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Prof. Dr. İlber Ortaylı için Fatih ilçesinde gerçekleştirilecek cenaze töreni kapsamında bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak

Emniyet yetkililerinden yapılan açıklamaya göre yarın saat 09.00 itibarıyla Fatih’te belirli güzergahlarda trafik akışı durdurulacak.

Trafiğe kapatılacak yolların İtfaiye Caddesi, Büyük Karaman Caddesi, Aslanhane Sokak, Mıhçılar Caddesi, Manisalı Fırın Sokak, Taylasan Sokak, Hulusi Noyan Sokak, Nalbant Demir Sokak, Hattat Nazif Sokak ve Fatih Türbesi Sokak olduğu bildirildi.

Alternatif güzergahlar açık olacak

Yetkililer, sürücülerin trafik yoğunluğu yaşamaması için alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Açıklamada, bölgedeki ulaşım için Kız Taşı Caddesi ve Haydar Bey Caddesi’nin alternatif güzergah olarak kullanılabileceği ifade edildi.

Kaynak: İHA