İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 2024 yılı İhracatın Yıldızları Ödülleri törenini 21 Ekim akşamı düzenleyecek. Orhan-1 İnegöl Köftecisi’nde yapılacak geceye Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da katılacak.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, programla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uğurdağ, sanayici ve iş insanlarının üretim ve ticaret faaliyetlerini büyük bir özveriyle sürdürdüğünü belirtti.

“İhracatın Yıldızları” Ödüllerini Hisarcıklıoğlu Verecek

Başkan Uğurdağ, şunları söyledi: “Ekonomimizin temel taşlarını oluşturan sanayicilerimiz ve iş insanlarımız, şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için üretim ve ticaret faaliyetlerini büyük bir özveriyle sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihracat sıralamasında yer alan firmalarımıza ‘İhracatın Yıldızları’ ödüllerini takdim edeceğiz. Bu özel gecede, Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da aramızda bulunacak. Ödül almaya hak kazanan ve şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayan tüm sanayici ve iş insanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Farklı Sektörlerden Firmalar Ödüllendirilecek

Düzenlenecek törende, 2024 yılında gerçekleştirdikleri dış ticaretleri ile İnegöl’ün İhracat Yıldızları arasına giren firmalara ödülleri takdim edilecek.

İnegöl’de otomobil dereye uçtu: Sürücü hastaneye kaldırıldı
İnegöl’de otomobil dereye uçtu: Sürücü hastaneye kaldırıldı
İçeriği Görüntüle

Ödüller Mobilya, Kimya, Orman Ürünleri ve Gıda sektörlerinin yanı sıra Makine ve Metal İmalatı, Tekstil ile Otomotiv ve Yan Sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara verilecek. Katılımcılara ödülleri Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından sunulacak.

Kaynak: BÜLTEN