Gündem

Hastanede buruk bayram

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar unutulmadı. Protokol hastanedeki çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Serviste tedavi gören çocukların büyük çoğunluğunun bronşitten tedavi görmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Abone Ol

HASTANEDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

Kaymakam Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Çocukların odalarını tek tek gezerek ziyaret eden protokol, çocuklarla yakından ilgilendiler. Hediyeler takdim eden protokol üyeleri, bayramı yaşayamayan çocukların yüzünü bir nebze olsun gülümsettiler.

ÇOCUKLARIN DOĞUŞU GİBİ

Ziyaretin ardından konuşan Kaymakam Şükrü Görücü, "Bu gün Türkiye Cumhuriyetinin doğduğu gün. Atatürk bunu çocukların doğuşuna benzetmiş. Dünyada tek kutlanan çocuk bayramı. Bu kapsamda çocuklarımızı ziyaret ettik. Eşimiz bu projeyi hayata geçirdi. Bizde beraber ziyaret ettik" dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise "Çocuklarımıza çok geçmiş olsun. Bayramlarını burada geçiren çocuklarımızın bayramlarını kutladık. İnşallah bundan sonraki bayramları farklı yerlerde eğlenerek geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

BUHAR MAKİNESİ İSTEDİ

Hastanede tedavi gören 9 aylık Yusuf'un annesi Gülcan Taşcan, Kaymakam Görücü'den buhar makinesi desteğinde bulunmasını talep etti. Görücü, gerekli desteği sağlayacağı sözünü verdi.