Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde UPS odasında çıkan yangın sonrası hastalar tahliye edildi, dumanlar kontrol altına alındı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde saat 14.20 sıralarında yangın paniği yaşandı. Edinilen bilgilere göre, hastanenin çocuk acil bölümündeki UPS odasında bulunan makinelerde kısmi yanmalar meydana geldi ve dumanlar yükseldi.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde Yangın Paniği (1)

Hastane personeli durumu itfaiye ekiplerine bildirirken, olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Tedbir amaçlı olarak hastanedeki hastalar tahliye edildi.

Tekirdağ'da 4 araç birbirine girdi
Tekirdağ'da 4 araç birbirine girdi
İçeriği Görüntüle

Personel ve itfaiye ekipleri, UPS odasındaki makineleri dışarı çıkartarak kontrol sağladı. Saat 15.30 sıralarında ise hastanenin eksi 1. katında duman oluştuğu fark edildi ve ek bir itfaiye ekibi sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda UPS odasında meydana gelen yangının dumanının eksi 1. kata dolduğu tespit edildi; herhangi bir risk olmadığı bildirildi. Dumandan etkilenen olmadığı belirtildi ve ekipler duman tahliyesine devam ediyor.

Kaynak: İHA