Yusuf Tekin Haberleri

Yusuf Tekin haberleri ve güncel Yusuf Tekin gelişmeleri, Yusuf Tekin ile ilgili tüm video, Yusuf Tekin fotoğrafları ve Yusuf Tekin haberleri Genç Gazete sitemizde


Genel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum’da öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Eğitim

Yusuf Tekin, son zamanlarda Türkiye'nin siyasi manzarasında önemli bir yer tutan "Cumhur İttifakı"nın Anadolu'nun doğal bir ittifakı olduğunu ifade etti.

Eğitim

Yusuf Tekin, Erzurum Oltu ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında yerel yöneticilerle bir araya gelerek eğitimle ilgili önemli konuları masaya yatırdı.

Eğitim

Türkiye'de eğitim alanında tarihi bir adım atılıyor. Bu yeni eğitim modeli, milyonlarca öğrenciyi etkileyecek ve Türkiye'deki eğitim sistemine yeni bir...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sivas'ta düzenlenen bir toplantıda öğretmenlerle bir araya gelerek müfredat değişikliğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Hür Eğitimciler Topluluğu üyeleri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret etti.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Türkiye genelinde birçok ilin belediyelerin kaynak üretme ve imar düzenlemeleri konusundaki sıkıntılarına dikkat çekerek...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatiller ve öğretmen atamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenlerin Ara Tatil Seminerinin online olacağını açıkladı. Ancak bu karar sadece Kasım ayı ara tatili...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla öğretmenlere hitaben özel mektup yazdı ve kısa mesajla gönderdi.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, velilere ve öğrencilere kıymetli mesajlarını iletti! Eğitim ve öğretim yılına başlıyor.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaptığı açıklamada, “Ülkedeki yerel yöneticilerin tamamından arsa konusunda destek bekliyoruz“ dedi.