Yenişehir Son Dakika Haberleri

Yenişehir Son Dakika haberleri ve güncel Yenişehir Son Dakika gelişmeleri, Yenişehir Son Dakika ile ilgili tüm video, Yenişehir Son Dakika fotoğrafları ve Yenişehir Son Dakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Yenişehir de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Balibey Han Çarşısı’nda yangın çıktı.

Bursa

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde emekli olamayışlarının faturasını CHP'den Yenişehir Belediye Başkan adayı olan Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş'a kesen çiftçiler odanın...

İnegöl

Bursa'nın İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde gaz dağıtım ağına sahip olan İNGAZ şirketi, 680 milyon TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Eylül...

Asayiş

Bursa Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri son zamanlarda artan dolandırırcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, seçim çalışmalarına Yenişehir’den başladı.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sabah namazını Yenişehir İlçesi Çınarlı Cami’nde kılarak, ardından pazarcı esnafıyla bereket sofrasında buluştu. Büyükşehir...

Asayiş

Bursa Emniyet Müdürlüğü İlçe Şube Müdürlüğü koordinesinde Yenişehir ilçesinde narkotik, hırsızlık, uygunsuz şahıslar ve asayiş suçlarına yönelik uygulama yaptı.

Asayiş

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde akıllı duraklara saldırıp tahrip eden şüphelilerin görüntüleri ortaya çıktı.

Asayiş

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çiftçilik yapan adam, tartıştığı eşinin boğazını kesti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Çiçeközü Köyü ile Karaamca köyleri arasındaki bağlantı yolu üzerinde bulunan eski köprünün yerine yenisini inşa etti.

Bursa

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde esnafın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla ilçeye kazandırılacak Galericiler Sitesi’nde temel kazım çalışmaları başladı.

Bursa

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı birçok noktada asfaltlama ve parke taşı çalışmaları devam ediyor.