Yabancı uyruklu Haberleri

yabancı uyruklu haberleri ve güncel yabancı uyruklu gelişmeleri, yabancı uyruklu ile ilgili tüm video, yabancı uyruklu fotoğrafları ve yabancı uyruklu haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Yabancı uyruklu bir sürücü, yaşanan gerginliklerin ardından kontrolünü kaybederek otomobiliyle ters yöne girdi ve park halindeki 2 araca çarptı.

Asayiş

Bursa’da uygulama yapan ekipler kentin birçok bölgesinde vatandaşların ‘huzur’ ve güveni için devriye attı. Gece bekçileri ise şüphelendikleri yabancı uyruklu...

İnegöl

Burhaniye Mahallesi İhlas Sokak'ta meydana gelen bir trafik kazasında hafif ticari araç ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.

3.Sayfa

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, yabancı uyrukluların kaldığı bir apartman dairesinde çıkan bıçaklı kavgada, bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

İnegöl

İnegöl'e kaçak yollarla giren yabancı uyruklu şahıs İnegöl jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

3.Sayfa

Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında çalışan yabancı uyruklu kişi, arıza tamir ederken makinenin arasında sıkışarak feci şekilde can verdi.

İnegöl

İnegöl'de çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş sınır dışı edildi

Asayiş

Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nın gerçekleştirdiği geniş çaplı uygulamada 35 kişi nasıl yakalandı.

Asayiş

BOŞ ARAZİDE DRİFT YAPAN YABANCI TURİSTE 20 BİN 342 TL PARA CEZASI UYGULANARAK EHLİYETİNE 2 AY EL KONULURKEN, TEHLİKELİ ŞOV...

Asayiş

Kaçarken 'dur' ihtarında bulunan polislere silah çeken şüpheli, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Asayiş

"Türkiye’ye kaçak yollarla altın ve döviz sokmuşsunuz" diyerek dolandıran şüpheliler tutuklandı

Asayiş

Şehirler arası yolculuk yapan bir otobüs içerisinde gerçekleşen olayda yabancı uyruklu şahıs tuvaletini pet şişeye yaptı.