X Haberleri

X haberleri ve güncel X gelişmeleri, X ile ilgili tüm video, X fotoğrafları ve X haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Birçoğumuzun günlük eğlencesi haline gelen Tiktok'un ulusal güvenliğimize yönelik potansiyel tehditlerinden haberiniz var mıydı?

Gündem

Ünlü YouTuber MrBeast, geçtiğimiz günlerde X (Twitter) üzerinden bir çekiliş başlattı. Paylaşılan gönderi, bir rekor getirdi.

Gündem

ABD'de yapılan araştırmada Z kuşağının en çok kullandığı sosyal medya uygulaması belli oldu. Zirve ise şaşırtıcı şekilde TikTok'ta değil.

Teknoloji

Meta'nın X rakibi uygulaması Threads, en büyük sorun olan hesap silme işlemini kolaylaştıracak bir özellik getiriyor.

Teknoloji

X Premium aboneliklerinde üç ayrı ödeme yöntemi sunuyor. Basic, Premium ve Premium+ planları bulunan X'in Premium abonelik fiyatları ne kadar?...

Dünya

Yakın zaman önce 44 milyar dolarlık rekor bir bedelle satın alınan sosyal medya devi Twitter, şimdi 19 milyar dolarlık bir...

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elon Musk ile görüştü. Erdoğan, Musk'a bir çağrıda ve bir de davette bulundu.

Teknoloji

Sosyal medya platformu X, sesli ve görüntülü arama özelliği başlatmayı planladıklarını açıkladı. Henüz bu konuda bir tarih verilmedi.

Teknoloji

Sosyal medya platformu X'in, kullanıcıların biyometrik verileriyle istihdam ve eğitim geçmişine dair bilgi toplamaya başlayacağı duyuruldu.

Teknoloji

Eski adı Twitter olan sosyal medya platformu X'in, yaşlı çalışanları orantısız şekilde işten çıkarmakla suçlandığı dava ABD’de açıldı.

Dünya

Ünlü iş insanı Elon Musk, işe alımlarda yalancıları yakalamasına yardımcı olan sıra dışı mülakat sırrını açıkladı. İşte sorduğu o soru…

Dünya

Eski adı Twitter olan X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg ile yapacakları "kafes...