Trt Haberleri

trt haberleri ve güncel trt gelişmeleri, trt ile ilgili tüm video, trt fotoğrafları ve trt haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöllü ünlü şair İhsan Deniz, yarım asrı aşkın süredir Türk edebiyatının derinliklerinde yankılanan sesiyle nasıl bir iz bıraktı?

Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Ali Erdoğan Uğurlu'nun vefatının ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Gündem

BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, görevi esnasında İsrail'in saldırısına uğrayan TRT ekibine geçmiş olsun temennisinde bulundu.

TV Yayın Akışı

TRT, Kanal D, Fox TV, Show TV, ATV, Star TV, Tv8'in resmi sitelerinde yayınlanan ve bugünün TV akışını gösteren diziler...

Gündem

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin 3 sezon boyunca yayın haklarını elde etti.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu...

Spor

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ paketi için dev bir teklif yaptı. İşte...

Türkiye

12 şehidimizin olduğu ulusal yas gününde TRT'de yayınlanan "Gönülden Gönüle" programı, eğlence formatıyla büyük tepki çekti.

TV Yayın Akışı

14 Aralık TV yayın akışında bu akşam ne var? TRT, Kanal D, Fox TV, Show TV, ATV, Star TV, Tv8'in...

Genel

100 ülkeden bine yakın başvuru! TRT'nin düzenlediği uluslararası belgesel festivalinde hangi eserler öne çıkacak ve ödüller kime gidecek?

Magazin

Gönül Dağı, başladığı günden itibaren büyük bir takipçi kitlesi kazanarak 4. sezonuyla ekranlarda yer almaya devam ediyor.

TV Yayın Akışı

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi", Kudüs'ün fethini ve ardından İslam aleminin yeniden yükselişini anlatacak.