Tablet Haberleri

Tablet haberleri ve güncel Tablet gelişmeleri, Tablet ile ilgili tüm video, Tablet fotoğrafları ve Tablet haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

Huawei'nin yeni devasa bataryalı ve yüksek performanslı tableti MatePad 11,5 İnç S, meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Teknoloji

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Kacper Skrzypek, yaklaşan POCO Pad modeliyle ilgili yeni ayrıntıları gözler önüne serdi.

Bursa

Bursa'da Ramazan ayı boyunca camiye gelip teravihe katılan çocuklara tablet, akıllı saat ve harçlık gibi ödüller verildi.

Teknoloji

Xiaomi tarafından tanıtım tarihi onaylanan yeni orta-segment tablet Redmi Pad Pro modeli ne zaman çıkacak ve özellikleri...

Teknoloji

vivo'nun yeni tableti özellikleriyle, tasarımıyla ve fiyatıyla tam olarak neler sunuyor? İşte vivo Pad 3 Pro özellikleri!

Teknoloji

vivo, uzun zamandır gündemde olan yeni tableti "vivo Pad 3 Pro"yu resmîleştirdi. Bomba özelliklerle donatılan tabletin fiyatı ise henüz açıklanmadı....

Teknoloji

Pad 6S Pro olarak adlandırılacak yeni Xiaomi tableti yakında tanıtılacak. İşte Xiaomi Pad 6S Pro özellikleri ve tanıtım tarihi!

Teknoloji

Giderek yaklaşan yeni iPad Pro ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. OLED iPad Pro fiyatı nasıl olacak?

Teknoloji

vivo Pad 3 batarya özellikleri ortaya çıktı. Üst düzey pazara hitap edecek tablet modeli, Mart ayında tanıtılabilir.

Teknoloji

Teknoloji dünyası, her geçen gün gelişerek kullanıcılarına daha fazla özellik sunan tablet modelleri ile dikkat çekiyor.

Teknoloji

Honor Pad 9, HEY2-W09 model numarasıyla BIS veri tabanında ortaya çıktı. İşte Honor Pad 9 global sürümü özellikleri ve dahası!

Teknoloji

Samsung Galaxy Tab Active 5 tablet modeli 12 metreden düşmelere dayanabilen kasası ve opsiyonel 5G modemi ile zorlu şartlarda kesintisiz...