Siirt Haberleri

siirt haberleri ve güncel siirt gelişmeleri, siirt ile ilgili tüm video, siirt fotoğrafları ve siirt haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Siirt'te hakkında terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı.

Türkiye

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.

Gündem

2 Nisan 2024 tarihinde yaşanan Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak ve İzmir'deki izinsiz gösteri yürüyüşleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Pervari ilçesindeki Siirt'e bağlı bölgede, belediye başkanlığı seçimlerine bağlı olarak yaşanan gerginlikler, üzücü bir olayla zirveye ulaştı.

3.Sayfa

Siirt'in Pervari ilçesinde öğrenci minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 öğrenci hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Siirt’in Pervari ilçesi yakınlarında, bir öğrenci minibüsünün devrilmesi sonucu 1 öğrenci yaşamını yitirdi ve 6 kişi de yaralandı.

Asayiş

Siirt'in Kurtalan ilçesinde seyir halindeyken balatalarından alev alan kamyon yandı.

3.Sayfa

Siirt'tin Pervari ilçesinde erken doğum yapan kadın, kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Asayiş

Siirt'te sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan genç kolundan yaralandı.

Haberde İnsan

Siirt'te 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yapımı tamamlanan 25 konut, kura ile hak sahiplerine teslim edildi.

3.Sayfa

Siirt'te motosiklet sürücüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti.

3.Sayfa

 Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir şahıs evinde asılı halde ölü bulundu.