KILIÇDAROĞLU Haberleri

KILIÇDAROĞLU haberleri ve güncel KILIÇDAROĞLU gelişmeleri, KILIÇDAROĞLU ile ilgili tüm video, KILIÇDAROĞLU fotoğrafları ve KILIÇDAROĞLU haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

CHP sandıktan birinci parti olarak çıkmasını üç temel nedene bağladığı açıklamaları, Türkiye'nin siyasi ve sosyal atmosferinde büyük yankı uyandırdı.

Genel

CHP kurultayında rüşvet skandalı: Kılıçdaroğlu'na karşı olmaları için 150 bin lira para teklif edildi

Çevre

Emniyet önündeki saldırı öncesi terör mağduru olan Mikail Bozlağan'ın ailesine CHP liderinden taziye telefonu. Peki, Kılıçdaroğlu ne dedi?

Siyaset

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel'in konuşması sırasında Kılıçdaroğlu sloganları atıldı

Siyaset

Başarır'ın deist ve ateist olmayı bu şekilde anlatmayı seçmesi, sosyal medyada tartışma yarattı.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen CHP Belediye Başkanları toplantısı sona erdi.

Gündem

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünü dün Ankara'daki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'ne gelerek...

Siyaset

Seçimlerde alınan yenilgiye ve art arda istifa çağrılarına rağmen görevini sürdüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni bir rakip çıktı. 

Gündem

Seçimlerin ardından CHP Genel Başkanlığı için ismi konuşulan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “değişim” çıkışından kastını, “Ne gerekiyorsa...

Gündem

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Kenan Nuhut hayatını kaybetti.

Siyaset

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde görüştü.

Gündem

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ilk kez 2. turda kaybetti açıklamasından sonra Sinan Oğan seçimleri kendisinin 2. tura kalmasını sağladığını söyleyerek çıkış gösterdi.