Kemalpaşa Haberleri

Kemalpaşa haberleri ve güncel Kemalpaşa gelişmeleri, Kemalpaşa ile ilgili tüm video, Kemalpaşa fotoğrafları ve Kemalpaşa haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Kültür Park'ta meydana gelen kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Şüpheli kaçarak kayıplara karıştı, polis arıyor.

Asayiş

İzmir’de Kemalpaşa Belediyesi Armutlu Hayvan Barınağı’nda belediye görevlileri tarafından onlarca köpeğin katledildiği ileri sürüldü. Telef olan hayvanlar ve o esnada...

Bursa

Bursa'da Kemalpaşa Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, 14 yaşındaki T.Y., ağabeyi 15 yaşındaki Y.Y. ve arkadaşları.

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi'nde bir otomobilin bisikletli çocuğa çarpması sonucu korkutan anlar yaşandı. 

Gündem

Kosova'da bir dükkanın önünde Türk tatlısını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Kemalpaşa olarak bilinen tatlı, Balkan ülkesinde "Erdogan Pasha" olarak satışa sunuldu.

Asayiş

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bir kişi, tabancayla öldürdüğü kişinin cesedini yakarak kaçtı. Cinayet zanlısı, jandarma tarafından operasyonla yakalandı.

İnegöl

Kemalpaşa mahallesinde faaliyet gösteren otelin, çatısında mahsur kalan yavru kedi İtfaiye ekiplerce kurtarıldı. kurtarılma anı amatör kameraya yansıdı

Gündem

Kemalpaşa mahallesinde yolda bulduğu 4500 doları polise teslim etti.

Gündem

Mustafakemalpaşa’nın coğrafi işaret belgesiyle taçlanan başlıca lezzeti ‘Kemalpaşa Tatlısı’nın İç Anadolu Bölgesi’ndeki üretici firmaları denetlendi.

Gündem

Kemalpaşa mahallesinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralandı.