Kastamonu haberler Haberleri

Kastamonu haberler haberleri ve güncel Kastamonu haberler gelişmeleri, Kastamonu haberler ile ilgili tüm video, Kastamonu haberler fotoğrafları ve Kastamonu haberler haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırımdaki ağaca çarparak ikiye bölündü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Siyaset

Sokakta oyun oynarken, para ve döviz bulunan çanta bulan çocuklar, çantayı mahalle muhtarı aracılığıyla sahibine ulaştırdı.

Asayiş

Yaşadığı sitenin bahçesinde oynarken dokunduğu aydınlatma direğinde elektrik akımına kapılan 9 yaşındaki Hiranur, hayatını kaybetti.

Asayiş

ORMAN KESİMİNDEN DÖNEN AİLENİN BULUNDUĞU TRAKTÖR, 20 METRELİK UÇURUMA YUVARLANDI. KAZADA 1’İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI.

Asayiş

PRİZE TAKILI UNUTULAN FIRINDAN ÇIKTIĞI TAHMİN EDİLEN YANGINI İTFAİYE EKİPLERİ BÜYÜMEDEN SÖNDÜRDÜ. YANGINDA EVDE BÜYÜK ORANDA HASAR OLUŞTU.

Asayiş

Otomobilin çarptığı genç kadın metrelerce savruldu

Asayiş

Tüfekle yaralanan 17 yaşındaki kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Eşini ve iki polis memurunu yaralayan şahıs tutuklandı

Asayiş

Önce eşini, sonra iki polis memurunu yaraladı

Haberde İnsan

Kastamonu’da dengesini kaybederek düşen inşaat işçisinin vücuduna yaklaşık 1,5 metrelik demir saplandı.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren genç, cankurtaran tarafından kurtarıldı.

Asayiş

Kastamonu’da aracına yolcu olarak aldığı 2 genç tarafından bıçaklanarak öldürülen taksi şoförünün meslektaşları, düzenledikleri konvoyla cinayete tepki gösterdi.