Kamu kurumları Haberleri

kamu kurumları haberleri ve güncel kamu kurumları gelişmeleri, kamu kurumları ile ilgili tüm video, kamu kurumları fotoğrafları ve kamu kurumları haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in liderliğindeki yeni ekonomi programı, kamu harcamalarında titiz bir denetim ve tasarruf politikasını öne çıkarıyor.

Gündem

Atama ve görevden alma kararları, kamu kurumlarının müdürleri, genel müdürleri ve diğer üst düzey yöneticileri için yapılan değişiklikleri içeriyor.

Ekonomi

Türkiye Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Göktaş, 2 bin 392 engelli memurun pazartesi günü kamu kurumlarına yerleştirileceğini duyurdu.

Gündem

Türkiye genelinde birçok önemli devlet kurumu, toplamda 4.230 temizlik personeli alımı için başvuruları kabul edecek.

İnegöl

İnegöl'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için seçmen sayısı netleşti. Buna göre İnegöl'de toplam 213 bin 148...

Türkiye

Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayrılan Uzman Çavuşlar, yasal haklarına rağmen kamuda atanma sorunlarıyla karşı karşıya. Bu durum, hizmetlerine rağmen neden yaşanıyor?

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu kurumlarına 'tasarruf' genelgesi gönderdi. Bakan Şimşek, 'Kamu harcamalarını da rasyonelleştireceğiz' dedi.