Inegöl iz bırakanlar Haberleri

inegöl iz bırakanlar haberleri ve güncel inegöl iz bırakanlar gelişmeleri, inegöl iz bırakanlar ile ilgili tüm video, inegöl iz bırakanlar fotoğrafları ve inegöl iz bırakanlar haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Yusuf Ziya Berk, İnegöl Yıldızspor Külübü Kurucu Başkanı. 1901 yılında İnegöl Fevziye Köyünde doğdu. Gençlik çağlarında çalışmak üzere İzmir’e gitti.

İnegöl

Murat Beriş, 06 Haziran 1984 İnegöl doğumludur. Dumlupınar İlköğretim Okulu mezunudur. Lise öğrenimini İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi'nde yaptı.

İnegöl

Bu sayfamız İnegöllülere özel bir sayfa. Bu bölümde her İnegöllü’nün bilmesi gereken sorular paylaşacağız. Bakalım bugünkü sorumuzu bilebilecek misiniz?

İnegöl

Erdoğan Bektaş, İnegöl Kaymakamı. Vali, Devlet adamı, bürokrat. 1960 yılında Zonguldak’ta doğdu. İnegöl kaymakamı olarak İnegöl'de iz bıraktı.

İnegöl

Ali Bekiç, İnegöl Endüstri Meslek lisesi Müdürü. Orhaneli 1952 doğumludur. İlkokulu Keles Yağcılar Köyünde okudu.

İnegöl

İnegöl'de 1980’li yıllar. Burası İnegöl Din Görevlileri Derneği. İnegöl’de din hizmetleri ile iz bırakmış önemli isimler var fotoğrafta.

İnegöl

Alaattin Baytekin, Belediye Meclis Üyesi, inşaat mühendisi. 1955 yılı İnegöl doğumludur. Altıeylül İlkokulu, Ankara Uluğbey Ortaokulu ve Bursa Yıldırım Bayezit...

İnegöl

Neşe Baysal Atıcılık Bayan Milli Takım Sporcusu. 1977 İnegöl doğumlu olup ortaokul ve lise eğitimini İnegöl Kız Meslek Lisesi’nde yaptı.

İnegöl

Fikret Baysal, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, esnaf. 03.08.1941 tarihi İnegöl doğumludur. İlkokul eğitimini Dündar İlkokulu’nda yaptı.

İnegöl

Hayri Bayram, özel sektör yönetici, yüksek kimya mühendisi, cemiyet adamı. 1952 yılı İnegöl Muratbey Köyü doğumlu olup İlkokulu Şükrü Naili...

İnegöl

Şükrü Bayraktar, Doğruyol Partisi Kurucu İlçe Başkanı, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi, işadamı. 1939 yılı İnegöl doğumludur.

İnegöl

Fikri Bayraktar, Belediye meclis üyesi, İnegölspor Kulüp Başkanı, cemiyet adamı, işadamı, müzisyen. 1947 İnegöl doğumludur. 1957-58 İnegöl Altıeylül İlkokulu, 1960-61...