İnegöl Belediye Meclis üyesi Haberleri

İnegöl Belediye Meclis üyesi haberleri ve güncel İnegöl Belediye Meclis üyesi gelişmeleri, İnegöl Belediye Meclis üyesi ile ilgili tüm video, İnegöl Belediye Meclis üyesi fotoğrafları ve İnegöl Belediye Meclis üyesi haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Mustafa Demirsoy, Belediye Meclis Üyeliği'nden esnaflığa, spor dünyasından cemiyet hayatına uzanan renkli yaşamıyla nasıl bir iz bıraktı?

İnegöl

Yozgat'tan İnegöl'e uzanan bir hayat, ticaretten siyasete uzanan bir serüven. İbrahim Çiğdem kimdir, İnegöl Belediye Meclisi'nde nasıl bir iz bıraktı?

İnegöl

 İnegöl'ün eğitim ve siyaset sahnesinde önemli bir isim olan Mehmet Çiftçi'nin hikayesi; Köy okulundan belediye meclis üyeliğine uzanan serüven

İnegöl

Ömer Bulut, siyasetçi, matbaacı, İnegöl Belediye Meclis Üyesi. Ömer Bulut, 1941 yılı İnegöl doğumludur.

İnegöl

Yunus Bingöl, Bursa İl Genel Meclis Üyesi, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, cemiyet adamı, esnaf. 1926 yılında İnegöl’de doğdu.

İnegöl

Hasan Bilge, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, İnegölspor Kulüp Başkanı, işadamı. 01 Ocak 1947 İnegöl doğumludur.

İnegöl

Yüksel Beyhan, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, işadamı. 15.03.1974 tarihinde İnegöl Aşağıballık Köyü’nde doğdu. İlkokul eğitimini de köyünde aldı.

İnegöl

Fikret Baysal, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, esnaf. 03.08.1941 tarihi İnegöl doğumludur. İlkokul eğitimini Dündar İlkokulu’nda yaptı.

İnegöl

İnegöllü İsmail Sıtkı Baykoz, İnegöl Belediye Meclis Üyesi, işadamı. 1971 İnegöl doğumludur.

İnegöl

Fahrettin Baykan, İnegöl Belediye Meclis üyesi, İnegöl Müteahhitler Derneği Kurucu Başkanı, cemiyet adamı