Huzur operasyonu Haberleri

huzur operasyonu haberleri ve güncel huzur operasyonu gelişmeleri, huzur operasyonu ile ilgili tüm video, huzur operasyonu fotoğrafları ve huzur operasyonu haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Bursa’da çok sayıda polisin katıldığı, gece kulüpleri ve kafelerin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Görükle Mahallesi'nde 'Huzur' operasyonu yapıldı.

Asayiş

Bursa'da, gece saatlerinde gerçekleştirilen büyük çaplı 'huzur' operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı.

İnegöl

İnegöl Tahtaköprü Mahallesi'nde yapılan bir kontrolde, havaya ateş açma suçundan aranan 40 yaşındaki M.Ö. gözaltına alındı.

Bursa

Bursa'da "huzur" uygulamasında 11 şüpheli yakalandı, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi. Vatandaşların güvenliği için çalışmalar devam ediyor.

Asayiş

Bursa'da gerçekleştirilen büyük 'Huzur' operasyonunda ne kadar uyuşturucu ele geçirildi, kimler gözaltına alındı ve hangi suçlamalarla karşılaştılar?

Asayiş

Bursa'da kent merkezinde yapılan 'huzur' operasyonunda kaç kişi gözaltına alındı?  Uygulamada ele geçirilen uyuşturucu miktarı ve cezalar nedir?

Asayiş

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için büyük çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Aranması olan şahıslar gözaltına alındı, birçok...