Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane haberleri ve güncel Gümüşhane gelişmeleri, Gümüşhane ile ilgili tüm video, Gümüşhane fotoğrafları ve Gümüşhane haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangında 2 katlı iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Asayiş

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs uçuruma yuvarlandı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Asayiş

Gümüşhane’de jandarma ekipleri ekmeğin içerisine gizlediği ruhsatsız tabancayı satmak için şehir dışına göndermek isteyen şahsı yakalayarak, ruhsatsız tabancaya el koydu.

Asayiş

Gümüşhane’de yol kenarında arkadaşlarıyla oynarken bir anda yola doğru koşan çocuğa otomobil çarptı. Kazada yaralanan 10 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Asayiş

Gümüşhane’de minibüsle kafa kafaya çarpışan motosikletli kurye yaralandı.

Asayiş

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kırgeriş köyünde çıkan yangında 4 engelli bireyin yaşadığı evin teras ve çatı katı küle döndü.

3.Sayfa

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde tünel çıkışında hafif ticari aracın çarptığı yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Genel

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, geleneksel hale getirdiği köy ziyaretleri kapsamında bu hafta Şiran ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerde...

Kültür& Sanat

Oğuz Buruncu'nun hikayesi, 7 yaşında başladığı yorgancılığı 52 yıl boyunca sürdürmesiyle meslek sahiplerine ilham veriyor.

Çevre

Gümüşhane, sabah saatlerinde başlayan ve öğle saatlerinde şiddetlenen kar yağışının etkisi altına girdi.

Türkiye

Gümüşhane'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türkiye

Doğu Karadeniz'in doğal güzellikleri arasında yer alan Çal ve Karaca mağaraları, yer altını keşfe çıkan maceraseverler ve adrenalin tutkunları için...