Ehliyetsiz sürücü Haberleri

Ehliyetsiz sürücü haberleri ve güncel Ehliyetsiz sürücü gelişmeleri, Ehliyetsiz sürücü ile ilgili tüm video, Ehliyetsiz sürücü fotoğrafları ve Ehliyetsiz sürücü haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan araç sürücüsü, kovalamaca sonucu yakalandı.

Asayiş

Manisa’nın Akhisar ilçesinde uygulama noktasındaki polisin ‘dur’ ihtiranı uymayarak kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücü, yakalandığı polis tarafından darp edildi.

Asayiş

Trafik kazasında, ehliyetsiz bir sürücünün kontrolündeki otomobilin çarptığı elektrikli motosiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti.

İnegöl

 İnegöl'de, bir aile, yolun karşısına geçmeye çalışırken ehliyetsiz bir sürücünün çarpması sonucu yaralandı. Yaralı 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye mahallesinde polisin dur ihtarına uymayan ve ardından aracını terk ederek kaçan ehliyetsiz sürücü için polis arama çalışması başlattı.

Asayiş

Yaklaşık 2 kilometre süren kovalamaca sonucu yakalanan sürücü, hem ehliyetsiz hem de alkollü çıktı ve 40 bin lira ceza aldı.

Asayiş

Bursa'da trafik canavarlarına karşı yapılan büyük operasyonda kimler yakalandı, toplamda ne kadar ceza kesildi?

Asayiş

EHLİYETSİZ ÇOCUK SÜRÜCÜ POLİSİN DUR İHTARINA UYMADI, KAÇARKEN KAZA YAPIP ÇAYIRLIK ALANA UÇTU

Asayiş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, motosikletli kurye ile çarpıştı. Kuryenin yaralandığı kaza anı kameraya yansıdı.