Düştü Haberleri

düştü haberleri ve güncel düştü gelişmeleri, düştü ile ilgili tüm video, düştü fotoğrafları ve düştü haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Sakarya Adapazarı'nda babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan düşen 3 yaşındaki çocuk, hastanede hayatını kaybetti.

İnegöl

İnegöl'de, yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. Mahmudiye Mahallesi'nde  16 yaşındaki E.Ç., apartmanın 3. katından düştü. 

İnegöl

Ortaköy’de meydana gelen olayda komşusunun çatı katında yapılan tamir esnasında düşen yaşlı adam yaralandı.

Çevre

Iğdır’da sulama barajına düşen at, vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından...

3.Sayfa

Kastamonu’nun Cide ilçesinde su almak istediği kuyuya düşerek hayatını kaybeden kadının cenazesi morga kaldırıldı.

Gündem

Konya’da seçim zaferi kutlamaları sırasında bir kişi, kapısı açık olan minibüsten düştü. O anlar bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gündem

Deydinler mahallesinde meydana gelen olayda uydu anteni montajı yaparken çatıdan düşen usta yaralandı.

Gündem

Kibariye, hayranı yüzünden koruması tarafından müdahale edilirken sahneden aşağı düştü, o anlar kameraya yansıdı.

İnegöl

İnegölspor stadı taraftar girişinde meydana gelen olayda taraftarların arasına yorgun mermi isabet etti. Şans eseri yaralanan olmadı.

Ekonomi

"Soğanın yüzde 60’ı halen tarlada duruyor. Soğan artık kırmızı kabuk bağladığı için raf ömrü de arttı. Eğer ay sonu soğan...

3.Sayfa

Rahatsızlanınca kendi aracıyla yola çıkan 39 yaşındaki sürücü, hastaneye 100 metre kalan kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Türkiye

Motosikletle seyir halindeki yunus polisleri, duvara çarptı. Motosikletten fırlayan 2 polis memuru köprüden düşerek yaralandı.