Defin Haberleri

defin haberleri ve güncel defin gelişmeleri, defin ile ilgili tüm video, defin fotoğrafları ve defin haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl' de bugün hayatını kaybedenlerin ve defnedilenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, 8 Kasım 2023 Çarşamba günü vefat edenleri paylaşıyoruz.

Bursa

 19 Ekim 2023 Perşembe Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler...

Bursa

24 Haziran 2023 Cumartesi günü Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bursa

08 Temmuz 2023 Cumartesi günü Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

07 Haziran 2023 Çarşamba günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

06 Haziran 2023 Salı günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

05 Haziran 2023 Pazartesi günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İnegöl

31 Mayıs 2023 Çarşamba günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

30 Mayıs 2023 Salı günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

29 Mayıs 2023 Pazartesi günü İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Gündem

Manisa’nın Kula ilçesinde spor kompleksinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda boğulan genç, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Gündem

Geçtiğimiz gün Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Zafer Partisi Basın Danışmanı Ceren Gürkan (29), Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.