Bursasondakika Haberleri

bursasondakika haberleri ve güncel bursasondakika gelişmeleri, bursasondakika ile ilgili tüm video, bursasondakika fotoğrafları ve bursasondakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursada Zemini Sağlam Rehber: Depremlere Karşı Güvende Kalın! Güvenli Semtler ve Önlemler Hakkında Bilgi Edinin.

İnegöl

İnegöl'de meydana gelen kazada, kontrolden çıkan Kamyonetin düz yolda takla atması saniye saniye güvenlik kameralarına takıldı.

Asayiş

Avcılar’da 4 katlı tekstil imalathanesinde çıkan yangın büyüyerek tüm binayı sardı.

Bursa

Bursa farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı .Marmara Yozgatlılar Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen arabaşı ziyafet şöleni yapıldı.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde yapılan gençlik ve spor merkezinin açılışı yapıldı.

İnanç

Kütahya'da Berat kandili çeşitli etkinliklerle kutlandı o etkinliklerden birisi sadece kadınlara yönelik düzenlenen konferans oldu.

Asayiş

 Akraba ziyaretine giden anne ve oğlunu taşıyan araç uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı - 72 metre aşağıya uçan araç...

Bursa

Mudanya Ak Parti İlçe Başkanı Osman Şeker İlçe seçim kuruluna listelerin kanuna aykırı bir şekilde verildiğini iddia etti .

Bursa

Güncel altın fiyatları. Bursa Kapalı Çarşı’da, Bursa kuyumcularında, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, Ata altın kaç lira? Bursa’da altın...

Bursa

Bursaspor, TFF 2. Lig’in 7. haftasında sahasında ağırlayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

3.Sayfa

Mersin’in Akdeniz ilçesinde fabrikada çıkan kavgada, işçiler taş, sopa ve sandıklarla kavga etti.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Acemler trafiğini rahatlatmak hedefiyle başlattığı Soğukkuyu Köprüsü genişletme çalışması hızlandı. Mevcut köprünün yanına yapılan yeni köprüde kiriş...