BALIK Haberleri

BALIK haberleri ve güncel BALIK gelişmeleri, BALIK ile ilgili tüm video, BALIK fotoğrafları ve BALIK haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Artvin'in Borçka ilçesinde yaşanan bu olay, genç bir balıkçının keyifli bir gün geçirme niyetinin, beklenmedik bir tehlikeye dönüşmesini anlatıyor.

Çevre

Samsun’da tatlı sulardan gelen binlerce İsrail sazanı Karadeniz’in tuzlu suyuna karışması sonucu şok geçirerek telef oldu ve kıyıya vurdu.

İnegöl

15 Mart’tan itibaren başlayan av yasağı 15 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek.

Bursa

İznik Gölü, yerel balıkçılar ve doğa severler arasında heyecanla karşılanan bir olaya ev sahipliği yaptı.

Yaşam

Balık kılçığı, çoğu kişi için rahatsız edici bir durum olabilir. Ancak evde uygulayabileceğiniz bazı doğal yöntemlerle bu sorundan kurtulmak...

Astroloji-Rüya

 Rüyada görülen akvaryum ve balıklar, zenginlikten aşka, kısmetten bolluğa kadar çeşitli anlamlar taşıyor. Peki, bu renkli rüyaların ardındaki sırlar neler?

Genel

Kastamonu'nun Karadeniz sahilindeki ilçeleri Abana ve Çatalzeytin açıklarında avlanan tonlarca hamsi balıkçıların yüzünü güldürdü.

Çevre

Denize kıyısı olmayan bozkırın ortasındaki Yozgat’ın Çekerek ilçesinde bulunan Çekerek Barajı’nda 2011 yılında su tutulmaya başlanmasıyla, ilçede tarım ve hayvancılıkla...

Asayiş

Beykoz Riva Sahiline balık tutmak için giden arkadaşlar dalgalara kapıldılar.

Türkiye

Balık av sezonun açılmasıyla birlikte Çanakkale boğazında balık bereketi yaşanıyor.

Ekonomi

Balık fiyatları arttı, vatandaşlar ilgi göstermedi

Çevre

Küresel ısınmayla havaların sıcak ve kurak geçmesi, balıkların periyodik büyüme, üreme ve gelişme süreçlerine olumsuz yansıyor.