Bakan Şimşek Haberleri

Bakan Şimşek haberleri ve güncel Bakan Şimşek gelişmeleri, Bakan Şimşek ile ilgili tüm video, Bakan Şimşek fotoğrafları ve Bakan Şimşek haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

"Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ dedi" şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Gündem

Bakan Şimşek, 2024'ün 3. ve 4. çeyreklerinde yürürlüğe girecek olan zorunlu afet sigortasıyla ilgili detayları açıkladı.

Gündem

Şimşek, sermaye piyasalarında daha bilinçli ve bilgili yatırımcılar yetiştirmek amacıyla çeşitli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Gündem

Bakan Şimşek, Afet Yeniden İmar Fonu Yönetmeliği'nin tamamlandığını ve Resmi Gazete'de yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığı'na gönderildiğini açıkladı.

Gündem

Bakan Şimşek, yasa dışı bahis ve sanal kumar sitelerinin finansman kaynakları arasında terör örgütlerinin bulunduğunu belirtti.

Çevre

Bakan Şimşek, Gaziantep'te ekonomi yönetimi ve yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde!

Ekonomi

Mehmet Şimşek, Körfez ve ABD ziyaretlerinin ardından gittiği Londra'da toplam varlık büyüklüğü 75 trilyon doları aşan uluslararası varlık yönetim şirketleri,...

Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Arap Emirlikleri’nde (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed...