Acil Müdahale Haberleri

Acil Müdahale haberleri ve güncel Acil Müdahale gelişmeleri, Acil Müdahale ile ilgili tüm video, Acil Müdahale fotoğrafları ve Acil Müdahale haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de meydana gelen olayda, Cerrah'tan İnegöl'e seyahat eden bir minibüste hamile bir kadın aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.

Yaşam

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan feci kazada, baba ve kızı yaşamını yitirdi; aile üyeleri ve diğer sürücüler yaralandı

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde meydana gelen iş kazasında, yükleme işlemi sırasında aracın üstünden düşen 37 yaşındaki işçi Hasan T., yaralanarak hastaneye...

İnegöl

İnegöl Akhisar'da lastik şişirirken meydana gelen patlama sonucu bir işçi yaralandı. İşçi, ilk müdahalenin ardından Bursa'daki bir hastaneye sevk edildi.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde işçi elini makineye kaptırdı ve hastanelik oldu.

İnegöl

İnegöl'deki bir mobilya atölyesinde 36 yaşındaki işçi Orhan I., çalışırken yaşadığı bir anlık dikkatsizlik sonucu elini spiral makinesine kaptırarak ağır...

İnegöl

İnegöl'de oyun oynarken yerden bulduğu madeni parayı yutan 7 yaşındaki bir çocuk, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

İnegöl OSB 1. Caddede bulunan bir sandalye imalathanesinde yaşanan iş kazasında 53 yaşındaki Ahmet K., freze makinesinde çalışırken bir anlık...

İnegöl

İnegöl'de bir motosiklet sürücüsü, rögar kapağına çarpmamak için yaptığı ani manevra sonucu otomobille kafa kafaya çarpıştı. 

İnegöl

İnegöl Mezitler bölgesinde, alkollü sürücünün kontrolünü kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yaralandı, soruşturma başlatıldı. 

İnegöl

İnegöl Kıranköy Mahallesi'nde kış hazırlıkları sırasında meydana gelen talihsiz bir kazada 41 yaşındaki Behiye G. yaralandı.

İnegöl

Akhisar Mahallesi'ndeki inşaat alanında beton dökümü sırasında meydana gelen çökme sonucu 6 kişi yaralandı.