AKIL OYUNLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Ortaokulda reversi, pentago, mangala, kulami oyunlarında 1.lik, İlkokulda mangalada 1.lik, pentagoda 2.lik, qbitz ve equlibrio da 3.lük elde eden Kosova Eğitim Kurumları İnegöl'de akıl oyunlarında bir marka olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Okul olarak akıl oyunlarına ayrı bir özen göstererek öğrencilerimizi hazırlıyoruz diyerek sözlerine başlayan Özel Devrim Kosova İlkokulu-Ortaokulu Müdürü İbrahim ERGİN, Öğrencilerimiz turnuvaya sıkı bir şekilde hazırlanarak ve bol antrenman yaparak katıldıklarını ifade etti. İbrahim Ergin:

"Sene başından bu yana antrenmanlar yaparak hazırlanılan turnuvada büyük bir başarı elde ettik. Yarışmada derece alan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının hayat boyu artarak devamını dilerim. İnegöl'de akıl oyunlarının zirvesinin Kosova Eğitim Kurumları olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş bulunduk. Okulumuzda öğrencilerimiz her alanda kendilerini geliştirme imkanı bulmaktadır. Seçtiği alanda da uzman eğitimcilerimiz tarafından yetiştirilmektedir. Bu yönden ekibimle profesyonel bir şekilde çalışmaktayız" dedi.

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu