OYUNLAR OYNADILAR

Çocuk Gelişimi Alanı Özel Eğitim dalı öğrencilerinin bahar şenliği şeklinde düzenlediği etkinlikte balon patlatma, şişe devirme, hedefe top atma oyunları oynandı. Çocuklara açık alanda etkinlik masaları oluşturuldu. Eğitici masa oyuncakları ile çalışmalar yapıldı. Sanat etkinliği masaları oluşturularak çocuklarla sanat çalışmaları, boyama ve baskı çalışmaları yapıldı.

İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı

ŞARKILAR SÖYLEYİP EĞLENDİLER

Açık hava etkinliklerinin bitiminde Özel Eğitim Dalı öğrencileri ve misafir öğrenciler okulun müzik sınıfına geçtiler. Müzik öğretmeni Hakan Tuğrul Aydın eşliğinde müzik sınıfında şarkılar söyleyip eğlendiler.

HEDİYE ETTİLER

Öğrencilere; Grafik Fotoğraf alanı öğrencilerinin hazırladığı kitap ayraçları ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin hazırladığı dolgu oyuncaklar hediye edildi. Yapılan ikramların ardından öğrenciler Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden ayrıldılar.

MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR

Okul Müdürü Fatma Doğlar Dağ, "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesini okul olarak çok seviyoruz ve benimsiyoruz. 2 yıldır çeşitli etkinliklerle bu projenin içinde aktif bir şekilde yer alıyoruz. Çünkü liseli gençlerin topluma faydalı, vatan, millet kavramını benimsemiş, iyilik hareketine dahil olabilen, çevreye duyarlı birer birey olarak yetişmeleri en büyük hedefimiz. Bu proje de tam olarak bize bunu sağlıyor. Mevcut olan özel eğitim dalı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan tamamen gönüllülük esasına dayalı bir ekip ile bu günkü şenliği gerçekleştirdik."

TEBRİK EDİYORUM

"Özel misafirlerimizi biraz olsun neşelendirmek ve mutlu etmekti amacımız. Ayrıca günün anısı olarak Grafik ve Fotoğraf Alanı ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimizin el emeği ile hazırladığı hediye oyuncak ve kitap ayraçlarını takdim ettik. Onları mutlu ettiysek ne mutlu bize. Etkinlikte görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimi gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonra projenin diğer etapları için çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.