Başkan Aktaş, Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında 'Yaşlılar Haftası'nın kutlandığını söyledi.

EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

Her insan için yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu aktaran Başkan Aktaş, "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Ve belki de en önemlisi onların tecrübesinden istifade edilmesi ve dualarına talip olunması gerekir."

"Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Biz de bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız istişareler çerçevesinde "Her çınara bir torun' projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

YAŞLILARA OKULLAR MANEVİ TORUN OLACAK

Proje kapsamında huzurevinde kalan yaşlılara bir okulun manevi torun olacağını aktaran Başkan Aktaş, "Okullarımızda verilen değerler eğitimi dersinin de uygulaması mahiyetinde olacak bu çalışma ile hem yaşlılarımızın gönülleri fethedilecek hem de çocuklarımız yaşlılarımız ile temas kurarak maneviyatlarını güçlendirmiş olacaklardır. Bu projeye destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyor projede yer alacak okullarımızı ve öğrencilerimizi de şimdiden kutluyorum" diye konuştu.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

KUR'AN-I KERİM OKUNDU

Konuşmanın ardından Aktaş, huzur evinde kalan yaşlılara günün anısına hediyeler takdim etti. Çimen Cami İmam Hatibi Cabbar Uzun tarafından okunan Kur'an tilaveti ve dua ile ziyaret sonlandırıldı.