Bu şekilde kesilmeyen hayvanların eti yenmez! Bu şekilde kesilmeyen hayvanların eti yenmez!

8 FARKLI CAMİDE PLANLANDI

İnegöl Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife özel etkinlikler kapsamında teravih programlarıyla ilçe halkını buluşturuyor. Geçmiş yıllarda da düzenlenen teravih programları kapsamında; ramazan ayı boyunca 8 farklı camide Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dereceler elde etmiş hafızlar, İnegöllüler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirip teravih namazı kıldırıyor.

2018 DÜNYA KURAN-I KERİM OKUMA 1'İNCİSİ

İlk teravih namazının kılındığı 5 Mayıs Pazar akşamı İshakpaşa Camisinde startı verilen teravih programları, Kadir Gecesi öncesi merkezdeki son camide gerçekleştirildi. Pazartesi akşamı Urgancılar Camisinde yapılan teravih programında, 2018 yılı Kuran-ı Kerim okuma yarışması Dünya 1'ncisi Hafız Furkan Çınar İnegöllülerle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, AK Partili yöneticiler ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu teravih programında, Hafız Furkan Çınar Kuran-ı Kerim tilaveti ve seslendirdiği kasidelerle gönülleri mest etti. Teravih namazı sonrası vatandaşlara cami bahçesinde Osmanlı Şerbeti ikramı da yapıldı.