29 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

İnegöl Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrenciler için Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu işbirliğiyle ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. 23 Temmuz'da başlayan ve 29 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek olan ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetine öğrencilerin ilgisi ise yoğun oluyor.

Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi

100'Ü AŞKIN ÖĞRENCİ BAŞVURDU

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Cihad Doğan tarafından Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'nde yapılan tercih danışmanlığına, ilk 4 günde 100'ü aşkın öğrenci başvurdu. Öğrencilerin tercihlerini kendilerine en uygun şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen tercih danışmanlığının devam ettiği merkezi, bugün 15.30'da Belediye Başkanı Alper Taban ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Taban, gelecekleri hakkında önemli bir karar aşaması olan tercihlerde İnegöl Belediyesi olarak tüm öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti. Taban, tercih yapan öğrencilere gelecekleriyle ilgili iyi temennilerini de dile getirerek üniversite yaşamlarında başarılar diledi.