Su Muhafızları Projesi kapsamında su muhafızı olarak yetiştirilecek öğrencilerin, su tüketimindeki aşırı ve gereksiz kullanıma dikkat çekerek, çevrelerindeki yetişkinlerin üzerinde de farkındalık kazandırması amaçlanıyor. Bu amaçla çalışmalara katılan İsaören İlkokulu, okul öncesi öğrencileri çalışmalarını sürdürmekte yurt içi ve yurt dışındaki ortakları ile iletişim kurmaktadır.

Su Muhafızları projesinin, Kuruculuğunu; Konya Şehit Demet Sezen Anaokulundan Ayşegül ATEŞ ve Konya Selçuklu Belediyesi Saygı Anaokulundan Rukiye KILIÇ'ın yaptığı ülkemizin diğer şehirleri Erzurum Çat Kaymakam Mehmet Aydın Anaokulundan Berna ŞAKİROĞLU, Gaziantep Nizip Kocatepe İlkokulundan Ertuğrul DAĞ, Sivas Nene Hatun Anaokulundan Hasret Semra SALİHOĞLU YILMAZ, Sakarya Erenler Anaokulundan Havva Demet DÖNDER, Sivas Melike Turan Melek Anaokulundan Merve Azize ÖRGÜN, Ankara Sincan 100. Yıl İlkokulundan N. Sinem ÖZEN, Trabzon Akçaabat 100. Yıl İlkokulundan Ömer Faruk ÇAKMAK ve Romanya Scoala Gimnaziala Nr. 2 Rimnicu Sarat Okulundan Prunica MONİCA'nın ortaklıklarıyla oluşturulan "Su Muhafızları" e Twinning Projesi 'ne Bursa İnegöl İsaören İlkokulu da Aylin ONUK ile katılım sağladı.

O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek

ZEKALI GERİ DÖNÜŞÜM

Diğer dikkat çeken proje: Zekalı Geri Dönüşüm... Zekalı Geri Dönüşüm Projesi ile çevre ve aile ekonomisine katkı sağlayarak, öğrenmenin kalıcılığının yanında eğitim materyallerini geri dönüşüm malzemelerini kullanarak üretmek amaçlanmaktadır. Böylece zeka oyunları ile öğrenciler kaliteli zaman geçirirken aynı zamanda algılarını, hafızalarını ve bilişsel becerilerini de geliştireceklerdir.