Çeşitli sektörlerde 34 fabrikanın üretim yaptığı Yenice Organize Sanayi Bölgesinde, yaşanan su taşkınlıklarının önüne geçilebilmesi için yağmur suyu menfez çalışmasına başlandı.

Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile İnegöl Belediyesinin destek verdiği çalışmayla sele neden olan su taşkınlıkları önlenecek. 1 milyon TL'ye mal olan çalışmanın 20 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Aşırı yağış sonrası yaşanan su baskının ardından harekete geçildiğini belirten Yenice Organize Sanayi Bölgesi yönetimi konu hakkında yaptığı bilgilendirme; "Bölgemize 500 ve 1000 konutlar tarafından gelen düzensiz dere ve yağmur sularının toparlanıp ıslahının sağlanması amacıyla 2x2,5 ebatlarında menfez çalışması başladı. Yenice OSB'nin öncülük ettiği, BUSKİ ve İnegöl belediyesinin destek verdiği çalışmayla sele neden olan su taşkınları önlenecek. Çalışmanın bölgemiz için hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.