İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler

Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in kampüse öğrencilerin taşımalı eğitim kapsamında ücretsiz olarak götürülmesi konusunda yaptığı girişimler olumlu sonuçlanmazken 9 Eylül'de okulların açıldığı günde öğrenciler mağdur olmaması adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş öğrencilerin imdadına yetişti.

Aktaş'ın İNULAŞ yetkilileri ile görüştüğü, öğrencilerin ilk bir ay boyunca kampüse götürülmesi konusunda talimat verdiği öğrenildi.

YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel yaptığı açıklamada "Okulların açıldığı bu hafta öğrencilerimiz ve velilerimizin mağduriyetinin giderilmesi amacıyla taşımanın ilk etapta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş oluru ile Bursa Büyükşehir tarafından gerçekleştirilmesi akabinde bakanlık tarafından konunun çözüleceği bilgisi verilmiştir." açıklamasını yaptı. Gürel'in sorunu kendisinin çözmüş gibi basına lanse etmesi de gözlerden kaçmadı.