İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican yaptığı açıklamada;

"Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da bütün öğrencilerimiz ücretsiz taşınacak ve öğlen yemeği verilecektir." Dedi.

YURT İMKANI DA VAR

Müdür Bilican, kampüste okuyan öğrencilere önemli destekelrde bulunduklarını belirterek: "Yatılı kalmak isteyen öğrencilerimiz için ise çok konforlu erkek ve kız öğrenci pansiyonlarımız bulunmaktadır." Diye konuştu

EKSİK YOK

"Yine Kampüsteki okullarımızda öğretmen açığı bulunmamaktadır ve her türlü donatım ihtiyacı giderilmiş olup en iyi şartlarda eğitim öğretim hizmeti sunulmaktadır. Okullarımız ve kampüsün içi güvenlik kameraları ile 24 saat gözetim altında tutulmaktadır. Ayrıca kampüste güvenlik elamanlarımız görev yaparak her türlü güvenlik tedbirleri en üst seviyede alınmaktadır."

İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler

YURT İMKANI DA VAR

"Devlet yurtlarında barınmak isteyen öğrencilerimiz de 10-14 Eylül tarihleri arasında müdürlüğümüze müracaat edebilirler. Başvuru sırasında aile gelirini ve aile fert sayısını bildiren resmi/özel mercilerden alınacak belgeler istenecek olup incelenip değerlendirildikten sonra yönetmelikçe belirlenen kriterlere uyan öğrenciler pansiyonlarımızda barınma hakkı edecektir" diye konuştu.