İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe, hastanede görev yapan sağlık personelleri gibi eczacılarında büyük bir cefakarlıkla görevleri başında olduklarına vurgu yaparak İnegöl Eczacılar Temsilciliğine İnegöl Devlet Hastanesi adına teşekkürleri iletirken konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de Covid-19 salgını ile mücadele ederken mücadelenin en ön safında kendi canları pahasına görev yapan sağlık personelinin hayatını kolaylaştıracak örnek bir projeye daha imza atıldı. İnegöl Hastane Derneği, İnegöl Devlet Hastanesine steril eldivenleri teslim etti" ifadelerini kullandı.

ALTUNTEPE'DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra... Sağlık Bakanı Açıkladı! Bundan Sonra...

Dernek Başkanı Altuntepe yaptığı açıklamada, "Hastanemizin Tüm bölümlerinde görev yapan sağlık personellerinin, hastane içerisinde hijyeni artırmaya yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Eldiven bağışında bulunan İnegöl'deki tüm eczacılara, İnegöl Eczacılar Temsilciliğine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

İNEGÖL DEVLET HASTANESİ'NE BÜYÜK KATKI

İnegöl Hastane Derneği geçtiğimiz günlerde ise sağlık personelinin hastane şartlarında hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla; çamaşır makinesi, Kurutma makinesi, buzdolabı, ütü, çay kahve makineleri, koltuklar, mobilya ve benzeri yardımları İnegöl Devlet Hastanesi'ne kazandırmıştı. Altuntepe başkanlığında, dernek üyeleri ve hayırseverlerin katkılarıyla faaliyetlerini sürdüren dernek maske ve gözlük üretimiyle de gerekli ekipman desteği konusunda çalışmalara imza atmıştı.

Benzer projelerinin ve çalışmalarının devam ettiği açıklayan Altuntepe, İnegöllü hemşerilerimizden bizlere destek vermek isteyen olur ise memnuniyet duyacaklarını söyledi.